www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,

overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.

Slotenmaker

Een veiligheidsdeur laten plaatsen in Schellebelle?
Doe beroep op een ervaren veiligheidsdeuren-specialist.

De toegang tot een appartement is veel gemakkelijker te beveiligen dan een eengezinswoning of vrijstaande woning.

Uiteraard kan U in een gewone appartements-toegangsdeur een veiligheidscilinder met bijbehorend veiligheidsbeslag en een meerpuntsluiting plaatsen of laten plaatsen. Dat maakt uw houten deur al een pak meer inbraakveiliger, maar wilt U de perfecte beveiliging dan moet U kiezen voor een stalen veiligheidsdeur.
 
Met een dergelijke inbraakwerende stalen veiligheidsdeur, speciaal ontwikkeld voor appartementen, houdt U inbrekers uit uw appartement. Deze deuren worden ook wel gepantserde deuren of pantserdeuren genoemd.

We adviseren steeds deuren te plaatsen die Europees getest zijn volgens de Europese norm EN1627 tot 1630e. De meest geplaatste deuren hebben een weerstandsklasse 3 (zwaar inbraakwerend) of weerstandsklasse 4 (zeer zwaar inbraakwerend). Meer informatie over deze inbraaknormen voor veiligheidsdeuren

De interne structuur van deze veiligheidsdeuren (ookwel de "body" genoemd) is opgebouwd uit staal, stevig gelast en verstevigd met stalen balken of een omega-profielstructuur. Het stalen frame kan als afwerking worden voorzien van houten of gelamineerde panelen naar uw keuze. Uiteraard mogen zware veiligheidssloten niet ontbreken, met sluitpunten op krukhoogte en boven- en onderaan de deur. 

Deze veiligheidsdeuren zijn eveneens verkrijgbaar in een brandwerende versie RF30, verplicht bij nieuwbouw..

Ook de deurkader zelf is uitgevoerd is in staal.

Een dergelijke zwaar inbraakwerende veiligheidsdeur dient uiteraard voorzien te worden van een kwaliteitsvolle veiligheidscilinder met eigendomscertificaat, dat is een evidentie.

Laat de plaatsing van veiligheidsdeuren steeds over aan specialisten. De goede bevestiging en verankering is immers noodzakelijk. Ook moet de muur uiteraard stevig genoeg zijn om de montage van een dergelijke deur (+- 100kg) mogelijk te maken.

Een goed geplaatste veiligheidsdeur is dan ook een meerwaarde voor uw appartement.

Indien de plaatsing van een inbraakwerende veiligheidsdeur boven uw budget is, dan loont het toch de moeite om andere techno-preventieve maatregelen te nemen om uw appartementsdeur te beveiligen.
 

Nood aan inbraakpreventie? Ontdek al onze producten voor inbraakbeveiliging en brandpreventie voor uw woning of bedrijf. Vraag ons professioneel advies. Woon je nu in Antwerpen, Lokeren, Gent, Sint-Niklaas, Dendermonde of Aalst. We komen naar je toe en maken graag een studie van je woning en een vrijblijvende prijsofferte.

DOM veiligheidssloten - veiligheidscilinders - SKG
1 dag niet | actie tegen inbraken

Homepagina

MENU

www.techno-preventie.be
1001 tips voor inbraakbeveiliging

1 dag niet | actie tegen inbraken

Copyright 2016 Net-Engineering | Alle rechten voorbehouden
Disclaimer