Slotenmaker Morkhoven | Uw lokale slotenmaker

Als U in de regio Herentals een betrouwbare en vakbekwame slotenmaker nodig hebt voor de opening van uw deur of het plaatsen van bijkomende raam- of deurbeveiliging of toegangscontrole, dan raden we slotenmaker BLOK SECURITY aan.

Telefoon
014 21 37 00

Gegevens :

Blok Security ( Bernardon M. bvba )

 

Herenthoutseweg 145

2200 Herentals

Tel. +32 14 21 37 00

Email : [email protected]

 

BE 0416.699.330Pagina op de website uw-lokale-slotenmaker - Morkhoven - Herentals

Deze pagina op de website Techno-preventie.be is louter informatief bedoeld. Dit is geen aanbieding van welke dienst dan ook, maar enkel een verwijzing naar slotenmakers waarvan we door eigen ervaring weten dat ze betrouwbaar zijn.

We raden vanuit onze beroepskennis  altijd het volgende aan als u een slotenmaker zoekt.


  • Maak indien mogelijk altijd gebruik van een lokale slotenmaker die u al kent. Noteer in uw gsm het telefoonnummer van een lokale slotenmaker met een goede reputatie.
  • De bovenste resultaten in Google zijn (duur) betaalde advertenties. Er staat dan ook het woordje [ADV] bij. Uiteraard niet altijd, maar daar zitten wel zeer regelmatig malafide slotenmakers tussen.
  • Let op voor advertenties waar men reclame maakt voor het openen van een deur voor bijvoorbeeld 5 Euro. Dat kan natuurlijk niet. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal niet waar.
  • Spreek duidelijk ter plaatse nog goed af wat de mogelijke kosten zijn en zet geen handtekening op blanco formulieren.  Laat de slotenmaker nooit beginnen aan zijn werk zonder duidelijke en eventuele schriftelijke afspraken.
  • Een goede slotenmaker is goed uitgerust wat betreft materiaal. Als er zich bij U een slotenmaker aandient die enkel een boor en hamer bij heeft, dan moet u eens goed nadenken.
  • Een lokale slotenmaker komt met een goed uitgeruste wagen. Nooit met een aftandse wagen met buitenlandse nummerplaat
  • Een goede slotenmaker komt doorsnee genomen alleen. Als ze met 2 komen, waarvan één "kleerkast" om u wat te intimideren en uiteindelijk veel te veel doen te betalen, dan kunnen we u aanraden om de lokale politie te bellen. De politiediensten kennen het probleem van de malafide slotenmakers. Laat u niet intimideren.
  • Een gewone opening van een deur kan nooit 800 tot 1.000 Euro kosten. Betaal nooit zulke bedragen cash. Ook niet als een slotenmaker voorstelt om met u naar een bancontact automaat te rijden omdat zijn bakje net defect is.

 

Als u klachten hebt over malafide slotenmakers, dan vragen we u om naast melding aan de officiële diensten, ook melding te maken op het FACEBOOK meldpunt malafide slotenmakers België , één mooi privé-initiatief van een slotenmaker in de Antwerpse Kempen.