Slotenmaker ALKEN | Lampaert Safes & Security

Slotenmaker ALKEN
Telefoonnummer
011/35.18.12  of  0477/65.78.11

Adres SHOWROOM:
Nieuwstraat 133 bus 1
3590 Diepenbeek
Telefoon-nummer: 011 35 18 12

BTW BE 0842.149.347

Buitengesloten?


Bent u de sleutels in uw woning vergeten, op straat verloren of is de deur achter u dichtgeslagen door de wind.

Is uw slot of slotcilinders defect en gaat daarom de deur niet meer open?

Bel ons 24/7 en we komen snel ter plaatse om de deur zonder enige schade te openen!

 

Deurbeveiliging ? Raambeveiliging?

Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak of inbraakpoging en/of wil u inbrekers op afstand houden? Dan is een goede beveiliging van uw huis, kantoor of appartement een must!  Wij bieden u deskundig advies in beveiligingsoplossingen.

We plaatsen bijkomende sloten, veiligheidscilinders, bijkomende raamsloten, veiligheidsbeslag. enz. Maar eerst geven we u graag vollledig vrijblijvend advies.

 

Professionele kluizen

Bent u op zoek naar een degelijke kluis om uw waardevolle bezittingen veilig te bewaren? Een kluis die niet zomaar onder de arm wordt meegenomen bij inbraak?

 

Wij staan voor kwaliteitsvolle kluizen en brandkasten die steeds discreet worden afgeleverd.

Deze pagina op de website Techno-preventie.be is louter informatief bedoeld. Dit is geen aanbieding van welke dienst dan ook, maar enkel een verwijzing naar slotenmakers waarvan we door eigen ervaring weten dat ze betrouwbaar zijn.

We raden vanuit onze beroepskennis  altijd het volgende aan als u een slotenmaker zoekt.


  • Maak indien mogelijk altijd gebruik van een lokale slotenmaker die u al kent. Noteer in uw gsm het telefoonnummer van een lokale slotenmaker met een goede reputatie.
  • De bovenste resultaten in Google zijn (duur) betaalde advertenties. Er staat dan ook het woordje [ADV] bij. Uiteraard niet altijd, maar daar zitten wel zeer regelmatig malafide slotenmakers tussen.
  • Let op voor advertenties waar men reclame maakt voor het openen van een deur voor bijvoorbeeld 5 Euro. Dat kan natuurlijk niet. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal niet waar.
  • Spreek duidelijk ter plaatse nog goed af wat de mogelijke kosten zijn en zet geen handtekening op blanco formulieren.  Laat de slotenmaker nooit beginnen aan zijn werk zonder duidelijke en eventuele schriftelijke afspraken.
  • Een goede slotenmaker is goed uitgerust wat betreft materiaal. Als er zich bij U een slotenmaker aandient die enkel een boor en hamer bij heeft, dan moet u eens goed nadenken.
  • Een lokale slotenmaker komt met een goed uitgeruste wagen. Nooit met een aftandse wagen met buitenlandse nummerplaat
  • Een goede slotenmaker komt doorsnee genomen alleen. Als ze met 2 komen, waarvan één "kleerkast" om u wat te intimideren en uiteindelijk veel te veel doen te betalen, dan kunnen we u aanraden om de lokale politie te bellen. De politiediensten kennen het probleem van de malafide slotenmakers. Laat u niet intimideren.
  • Een gewone opening van een deur kan nooit 800 tot 1.000 Euro kosten. Betaal nooit zulke bedragen cash. Ook niet als een slotenmaker voorstelt om met u naar een bancontact automaat te rijden omdat zijn bakje net defect is.

 

Als u klachten hebt over malafide slotenmakers, dan vragen we u om naast melding aan de officiële diensten, ook melding te maken op het FACEBOOK meldpunt malafide slotenmakers België , één mooi privé-initiatief van een slotenmaker in de Antwerpse Kempen.