www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,  overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.
Voorkom ook als individu inbraken en andere calamiteiten door eenvoudige maatregelen.

ADVERTENTIE

Elektrische pensloten
Elektrische pengrendels

 

Pengrendels zijn redelijk compact en kunnen zowel ingebouwd worden in deurbladen of als opbouwslot met behulp van een bijbehorende opbouwbehuizing.

 

De pengrendels of pensloten hebben niet de inbraakwerende eigenschappen van een valschootslot of  een gemotoriseerd elektrisch slot , maar ze worden wel frequent gebruikt als low-budget secondair slot voor elektrische toegangscontrole.

 

Deze pensloten zijn verkrijgbaar in Fail Safe (Arbeidsstroom) en Fail Secure (Ruststroom) uitvoering,  doch worden niet aangeraden voor gebruik op vluchtdeuren omdat er steeds een risico bestaat dat de pen niet wordt vrijgegeven onder zijdelinkse druk.

 

De meeste modellen zijn voorzien van meldingscontacten die het mogelijk maken op afstand de stand van de pengrendel te detecteren niet vrij onder zijdelingse druk

 

Er bestaan speciale compacte uitvoeringen voor elektrische vergrendeling van vitrines.

ADVERTENTIE

Rookmelders zijn vanaf 1 januari 2020 verplicht in alle woningen in Vlaanderen om wettelijk conform te zijn.

Helaas eisen woningbranden nog steeds elk jaar tientallen onnodige mensenlevens. Daarom vinden we de verplichting voor het plaatsen van rookmelders een goede maatregel.  Vooral rook maakt de meeste slachtoffers bij woningbranden omdat we in onze slaap niets ruiken. Rookt verstikt en verspreidt zich razendsnel. door de woningen. Bovendien zijn woningen steeds beter en beter geïsoleerd
 
Rookmelders zijn een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de effectieve gevaren van brand. Daarom verplicht de Vlaamse overheid de aanwezigheid van rookmelders in alle woningen in Vlaanderen, niet alleen in huurwoningen of in nieuwbouw, maar in alle woningen. De overheid verplicht minstens één rookmelder per bewoonde verdieping.

Vergeet ook niet dat U als particulier steeds gratis beroep kan doen op een preventie-adviseur van uw lokale politie. Deze opgeleide preventie-adviseurs zijn niet verbonden aan een commercieel bedrijf en kunnen U onafhankelijk en objectief informeren betreffende de aandachtspunten betreffende uw specifieke situatie.

Alle informatie die via deze site wordt verstrekt, is louter informatief bedoeld. Raadpleeg steeds indien nodig een vakman!

Gesponsord door Security-tools.be  &  Veiligheidscilinders.be & www.st-raambeveiliging.be
www.wurster.be - DOM-sleutelservice.be - WEBSHOP

Copyright © 2019 Webdesign NET-ENGINEERING . Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy - Disclaimer