www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,

overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.

Doelgroep van deze website

ADVERTENTIE

DOM veiligheidssloten Diamant | Saturn | Twinstar | 6SR | Sigma

Doelgroep


Deze informatieve website heeft als hoofddoel de bezoeker  zeer breed te informeren over de doelstellingen en mogelijkheden van technopreventie. Eigenlijk is de doelgroep iedereen die zich wil informeren over beveiligingsmogelijkheden. Er wordt aandacht besteed aan eenvoudige organisatorische maatregelen, maar ook aan bouwkundige en elektronische beveiliging.

 

Deze site richt zich niet alleen tot particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar technische informatie over techno-preventieve maatregelen, maar ook naar professionelen die beroepsmatig in aanraking komen met beveiliging, zoals beveiligingadviseurs, preventie-adviseurs, architecten, studieburelen, verzekeringsexperten, facilitymanagers, safetymanagers, gebouwenbeheerders, enz .

 

De website bevat vooral richtingaangevende informatie en eenvoudig toe te passen technopreventieve maatregelen die niet eens altijd veel geld kosten, maar wel efficiƫnt kunnen zijn.

 

Anderzijds is het een kanaal voor fabrikanten en verdelers om nieuwe producten in de kijker te zetten.

 

Particulieren kunnen steeds beroep doen op de technopreventie-adviseurs van de lokale politie. Deze diensten adviseren en sensibiliseren gratis.  Zij helpen U de zwakke punten van uw woning in kaart te brengen.

ADVERTENTIE

DE RAAT kluizen en brandkasten

Alle informatie die via deze site wordt verstrekt, is louter informatief bedoeld. Raadpleeg steeds indien nodig een vakman!

Disclaimer  -  Gesponsord door www.security-tools.be & www.veiligheidscilinders.be & www.wurster.be
Webshop kluizen en brandkasten - www.st-raambeveiliging.be - DOM-sleutelduplicatie - Wurster-online.be

Vergeet ook niet dat U als particulier steeds gratis beroep kan doen op een preventie-adviseur van uw lokale politie. Deze opgeleide preventie-adviseurs zijn niet verbonden aan een commercieel bedrijf en kunnen U onafhankelijk en objectief informeren betreffende de aandachtspunten betreffende uw specifieke situatie.

www.techno-preventie.be

1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Email
DOM veiligheidssloten Diamant | Saturn | Twinstar | 6SR | Sigma
DE RAAT kluizen en brandkasten
DE RAAT kluizen en brandkasten