www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,

overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.

Alarmsystemen - Camerabewaking

Bent U in Antwerpen of de aanpalende gemeenten op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem? Vakkundig geplaatst door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.

Slotenmaker Robsan bvba plaatst zelf geen alarmsystemen, maar omdat we al jaren in het vak zitten, kunnen onze klanten altijd informeren waar ze terecht kunnen indien ze op zoek zijn naar een alarmsysteem of een camerasysteem.

We geloven in de eerste plaats vooral in mechanische beveiliging. Een stevig slot houdt een inbreker buiten. Een camera verzamelt bewijsmateriaal (in het beste geval). U zal ons niet horen zeggen dat een alarmsysteem of camerabeveiliging niet afschrikt, maar we horen toch vaak dat mensen gewoon niet meer reageren als er een alarm afgaat. De samenleving wordt immers steeds minder sociaal.  Stevige sloten op ramen deuren, veiligheidscilinders, extra beveiliging op ramen, enz. Pas als dat goed voorzien is en goed geplaatst op uw deuren en ramen, dan kan kan u bijkomend denken aan camerabewaking of een alarmsysteem  In vaktermen spreken we van eerst organisatorische maatregelen, die kosten normaal vaak helemaal niets, dan bouwkundige beveiliging en dan elektronische beveiliging.

Bovendien zijn er al heel wat systemen op de markt, eigenlijk behorend tot de IT wereld, maar die meer en meer de alarmsystemen en camerasystemen democratiseren.
De opkomst van de smartphone heeft daar veel aan veranderd. Denk maar aan Philips Hue verlichtingsystemen die automatisch uw lichten thuis aansteekt, desnoods van op uw vakantiebestemming of camerasystemen en deurvideofoonsystemen zoals de Google Nest camera's, gecombineerd met Google Assistent of gelijkaardige systemen van bijvoorbeeld Apple.  Bij verdachte situaties krijgt u een melding op uw telefoon en een kind kan deze software installeren. Bij verdachte situatie belt u gewoon naar uw lokaal politiekorps. De mogelijkheden zijn al enorm en zullen nog groeien.

Slotenmaker ANTWERPEN - ROBSAN bvba

Sleutel afgebroken en U kan uw woning niet binnen?
Slot defect of beschadigd na een inbraak of inbraakpoging

SLOTENMAKER ROBSAN bvba
Nooddienst 0475/85.44.08

Bent u buitengesloten uit uw huis, appartement of handelspand omdat uw sleutel is afgebroken in het slot. Dat kan gebeuren met oudere of beschadigde sleutels en het is heel vervelend. U kan beroep doen op de vakmanschap van Slotenmaker ROB en zijn team uw deur schadevrij te openen. Tegen vast tarief, duidelijke prijzen zodat U nooit voor verrassingen komt te staan.

Als U geluk hebt, dan kan de deur worden open geflipperd als de nachtschoot niet geactiveerd is. Als het slot op nachtslot gedraaid is, dan kan uw deur nooit worden open geflipperd en moet er waarschijnlijk worden over gegaan tot het uitboren, uitfrezen of cilindertrekken. Als gespecialiseerde slotenmaker beschikken we over speciaal materiaal om dit uit te voeren.

Indien de cilinder moet worden uitgeboord, dan geeft de monteur U altijd de keuze voor een goedkope cilinder om U uit de nood te helpen, of U kan opteren voor een topkwaliteit veiligheidscilinder van DOM. Misschien is het wel de geschikte moment om voor een degelijke cilinder te kiezen. Maar dat laten we volledig over aan de klant.

Onze eerste taak is het openen van uw deur, zo schadevrij mogelijk, zodat U uw woning weer binnen of buiten kan.

 

Onze gegevens :
Slotenmakerij ROBSAN bvba
BTW-nr  0886.479.931

 

24h/7d noodservice - noodnummer 0475 / 85 44 08

Slotenmaker ROB en zijn medewerkers openen vakkundig uw deur in Antwerpen. Daarnaast plaatsen we ook bijkomende sloten, raambeveiliging, veiligheidsbeslag, enz.

Ooit gaat een slot of cilinder wel eens stuk door mechanische slijtage. Maar een slot kan ook beschadigd raken bij een inbraak of een mislukte inbraakpoging.

Sloten en cilinders worden niet hersteld, maar vervangen. Als U aan een slot of deurcilinder merkt dat deze stroef werkt of begint te haperen, reageer dan op tijd en wacht niet af. Meestal gaat dit niet vanzelf over. Onderhoud uw sloten en cilinders door ze jaarlijks te smeren met een aan het slot aangepaste olie.

Aantrekkelijk 6% BTW-tarief voor het plaatsen van nieuwe sloten en cilinders indien uw woning ouder is dan 10 jaar.
De plaatsing moet dan wel gebeuren door een vakman.

Slotenmaker KRISTOF PONNET helpt u uit de nood in Oost-Vlaanderen indien U problemen heeft met een slot van uw voordeur, achterdeur, garagepoort, tuinpoort, enz.
U ontvangt eerst altijd een duidelijke offerte en we zoeken door ervaring en correcte service steeds naar de best mogelijke oplossing.

SLOTENMAKER ROBSAN bvba
Nooddienst 0475/85.44.08

ADVERTENTIE

DOM veiligheidssloten - veiligheidscilinders - SKG
DE RAAT PT kluis DOM Chipolo sleutelvinder NOODSLEUTELKASTJE ROOD met HAMEERTJE
DE RAAT DRS Combi Fire Brabdkast 1K Rookmelder - Brandmelder

Rookmelders verplicht in alle woningen in Vlaanderen vanaf 1 januari 2020.

 
Dus niet alleen in nieuwbouwwoningen, huurwoningen hotels en studentenkoten. Neen, in alle woningen.
Dit is een een terechte wettelijke verplichting, want een simpele rookmelder kan in uw slaap uw leven redden. Als we slapen, ruiken we helemaal niets, dat wordt zo bepaald door onze hersens.

Rookmelder
DOM veiligheidssloten - veiligheidscilinders - SKG
DE RAAT DRS Combi Fire Brabdkast 1K Rookmelder - Brandmelder
DE RAAT PT kluis DOM Chipolo sleutelvinder NOODSLEUTELKASTJE ROOD met HAMEERTJE
Rookmelder

Homepagina

MENU

www.techno-preventie.be
1001 tips voor inbraakbeveiliging

Alarmsystemen - Camerabewaking

DE RAAT PT kluis DOM Chipolo sleutelvinder
NOODSLEUTELKASTJE ROOD met HAMEERTJE DE RAAT DRS Combi Fire Brabdkast 1K
Rookmelder - Brandmelder
Rookmelder

Copyright 2019 Net-Engineering | Alle rechten voorbehouden
Disclaimer